Verkeersregelaars voor elk evenement


Als organisatie wilt u natuurlijk dat de veiligheid van uw gasten zich niet beperkt tot binnen het evenement.

Of het nu gaat om het begeleiden van verkeersstromen op en rondom uw evenemententerrein of het inzetten van parkeerbeheer, EHBO Excellent heeft de juiste mensen voor elke inzet.

De medewerkers van EHBO Excellent beschikken veelal over een landelijke bevoegdheid als verkeersregelaar of minimaal het certificaat evenementenregelaar. de verkeersregelaars zullen zich altijd houden aan de wettelijke verkeersregels zowel op uw evenemententerrein als daarbuiten.

Wij melden onze medewerkers altijd aan bij de landelijke meldkamer, voorafgaand aan uw evenement zodat politie en en overige hulpdiensten op de hoogte zijn van onze aanwezigheid. Dit bevorderd de samenwerking met de overige ketenpartners zodat u tijdens uw evenement uw aandacht kan richten op uw gasten en deelnemers.

De verkeersregelaars van EHBO Excellent beschikken over de juiste wettelijk voorgeschreven signaal kleding en maken gebruik van moderne communicatie middelen en materialen, zijn service gericht en ervaren in het verrichten van verkeersregelaars diensten op en rondom evenementen.

Wij bieden maatwerk en zullen door middel van een passende offerte de juiste prijs/kwaliteit verhouding voor u creëren. Na afloop ontvangt u een inzet overzicht van de hulpverlening.


Vraag vandaag nog uw offerte aan zodat wij ook uw evenement in onze     planning kunnen opnemen en kunnen voorzien van de juiste zorg.