EHBO Diensten tijdens uw evenement


EHBO Excellent werkt met mensen die de EHBO hulpverlening met plezier en passie uitvoeren. stuk voor stuk hebben zij een gedegen opleiding en beschikken zij over ruime ervaring voor de meest uiteenlopende evenementen.

Naast de EHBO kennis en vaardigheden weten zij perfect om te gaan met uw gasten, deelnemers en bezoekers. of het nu gaat om kinderen of volwassenen, elke deelnemer of bezoeker krijgt de juiste aandacht en de zorg die hij nodig heeft.

Onze mensen beschikken over herkenbare EHBO kleding zodat zij duidelijk zichtbaar zijn voor uw Bezoekers of deelnemers. Desgewenst verschijnen zij in nette uitgaanskleding voor uw bedrijfspresentatie of vakbeurs. herkenbaar maar onopvallend en toch de juiste zorg en deskundigheid op uw evenement.

Naast de kennis en ervaring van de EHBO hulpverlening, beschikt EHBO Excellent over voldoende hoogwaardige materialen en apparatuur en zijn onze medische materialen altijd up to date.

EHBO Excellent meld haar hulpverleners desgewenst, voorafgaand, aan bij de meldkamer van de ambulance dienst, zodat zij op de hoogte zijn van hun aanwezigheid tijdens uw evenement.

Wij bieden maatwerk en zullen door middel van een passende offerte de juiste prijs/kwaliteit verhouding voor u creëren. Na afloop ontvangt u een inzet overzicht van de hulpverlening.


Vraag vandaag nog uw offerte aan zodat wij ook uw evenement in onze planning kunnen opnemen en kunnen voorzien van de juiste zorg.